Screenshots
About Yle Uutisvahti

Ylen kaikki uutiset

Yle Uutisvahdissa julkaistaan useita kymmeniÀ uutisia joka pÀivÀ. Uutiset ovat yhtÀ nopeasti selattavissa kuin teksti-tv:ssÀ. Tuoreimmat-listalta selaat ja luet kaikki pÀivÀn uutiset helposti yhdestÀ nÀkymÀstÀ.


Personoi sovellus sinulle sopivaksi

Sinulle-listalle voit valita itseÀsi kiinnostavat aiheet ja piilottaa ne, joista et vÀlitÀ. Yle Uutisvahti palvelee sinua riippumatta siitÀ, haluatko viimeiset tiedot koronaviruksesta, seurata urheilutuloksia tai löytÀÀ pÀivÀn kuumimmat kolumnit.


Ilmoitukset heti kun jotain tÀrkeÀÀ tapahtuu


Yle Uutisvahti -sovelluksella voit tilata ilmoitukset sinua kiinnostavista aiheista sekÀ pÀivÀn tÀrkeimmistÀ uutisista. Uutisvahti vÀlittÀÀ myös halutessasi viranomaisten vaaratiedotteet suoraan puhelimeesi.


Seuraa tapahtumia lÀheltÀsi

Yle Uutisvahdissa voit seurata lÀhialueesi paikallisuutisia ilmoituksilla ja omalla uutislistalla. Sovelluksessa julkaistaan uutisia ympÀri Suomen. Voit valita sinulle merkitykselliset paikat ja tilata uutiset juuri sieltÀ. (Seuraa lÀhiseutusi sÀÀtÀ jakamalla sijaintisi Uutisvahdille.)




Omat uutislistasi

Haluatko nÀhdÀ kerralla kaikki uutiset kiinnostuksen kohteestasi, oli se sitten teatteri, jalkapallo tai aluevaalit? Luo omia listoja suosikkiaiheistasi.


Hae uutisia helposti

Yle Uutisvahdin tarjonnasta löytyy muun muassa Yle Uutiset, Yle Urheilu, Svenska Yle, Yle Sporten, Yle Såpmi, Yle News, Novosti Yle ja YleX. Yle Uutisvahdissa voit seurata viimeisimpiÀ uutisia kaikista Ylen toimituksista. Eri uutiskategorioita ovat muun muassa kotimaan uutiset, ulkomaat, urheilu, talous, alueuutiset, politiikka, kolumnit, luonto, tiede ja kulttuuri. LöydÀt pÀivÀn puhutuimmat ilmiöt ja tapahtumat Suomesta ja maailmalta helposti aihesanojen avulla. Voit myös helposti jakaa uutisia Facebookiin, Twitteriin tai Whatsappiin.


Keskustele uutisista muiden kanssa

Kirjautumalla sisÀÀn Yle Tunnuksella pÀÀset keskustelemaan muiden kÀyttÀjien kanssa uutisten kanssa.




Svenska Yle

Alla Svenska Yles nyheter och svensksprÄkigt anvÀndargrÀnssnitt.


All Yle News articles

News from Finland in English. Get a list of news in English.



Seuraa Facebookissa, TwitterissÀ ja Instagramissa: @yleuutisvahti #uutisvahti

Voit lÀhettÀÀ meille suoraan palautetta ja kehitysehdotuksia: uutisvahti@yle.fi

Additional Information
Version
7.53.0 (24.1 MB)
Updated
Apr 27, 2023
Age
12+ Years
First Released
Feb 20, 2014
Developer
Category
App Store ID
Available on
Write a review