Screenshots
About Pobjeda

Povodom 75 godina postojanja, najstariji crnogorski dnevni list - Pobjeda Vam predstavlja besplatnu mobilnu aplikaciju, pomoću koje ćete moći da se informišete o najznačajnijim dešavanjima iz zemlje i svijeta, gdje god da se nalazite i kad god to poželite.

Ukoliko želite da budete u toku udarnih vijesti i cijenite kvalitetan novinarski stil, naša aplikacija će Vam pomoći da razumijete aktuelnosti, da upoznate različita mišljenja i uživate u raznovrsnim sadržajima.

Ostajući vjerni tradiciji našeg medija i ugledu koji nas je održao svih ovih decenija, odlučili smo da našoj publici ponudimo naprednije iskustvo putem digitalnog prisustva. Aplikacija dnevnog lista Pobjeda Vas jednostavno, brzo i kvalitetno vodi kroz najaktuelnije vijesti, bilo da je riječ o politici, društveno-socijalnim temama, ekonomiji, kulturi ili sportu, a sve to pomoću vrhunskog korisničkog iskustva.

Što Vam donosi aplikacija:

- Pažljivo odabrane najaktuelnije vijesti iz zemlje i svijeta 24/7
- Jednostavan način pregleda vijesti iz odabranih kategorija
- Uvid u vrijeme objave svih članaka
- Pristup raznim tematskim i analitičkim člancima, po kojima je Pobjeda poznata
- Mogućnost komentarisanja svih vijesti i članaka
- Kreiranje jedinstvenog naloga i imena, koje možete koristiti na portalu pobjeda.me i u aplikaciji, prilikom komentarisanja članaka
- Čuvanje zanimljivih članaka za kasnije čitanje
- Jednostavno dijeljenje članaka na društvenim mrežama

Additional Information
Version
1.0.21 (26.4 MB)
Updated
Nov 04, 2022
Age
4+ Years
First Released
Nov 04, 2019
Category
App Store ID
Available on
Write a review