Screenshots
About Vila dig i form

VĂ€lkommen till yinyoga!

FörestÀll dig att din kropp Àr smidig, böjlig och stark, att ditt inre Àr lugnt och i balans och att du Àr energisk och glad. Bara nÄgra fÄ yinyogapass kan göra den skillnaden i ditt liv.

Yinyoga passar alla Äldrar och kroppstyper. Den kan göras av vem som helst, nÀr som helst och var som helst. Du behöver inte nÄgon sÀrskild utrustning eller ens byta klÀder. Den Àr en av de enklaste yogastilarna. Den gör stela muskler smidiga, strama leder rörliga och ett rastlöst sinne stabilt. Nyckeln Àr att ligga lÀnge i stÀllningarna, tre eller fem minuter (om du kan), eller lÀngre.

I denna app har jag samlat mina mest populÀra klasser och pass. Förutom mÄnga lÀngre, allmÀnna yogapass Àr en del skapade för specifika problem, som Jetlag eller HuvudvÀrk, medan andra Àr för en specifik situation, exempelvis TV-passet eller Efter jobbet.

Jag leder dig in och igenom alla yogastÀllningar med min röst, precis som om du var elev pÄ en av mina yinyogaklasser. Jag tajmar dig till tre eller fem minuter, och stödjer dig medan du ligger i stÀllningarna.

Den bÀsta yogan Àr den som blir av, och med min app har det aldrig varit lÀttare att starta och upprÀtthÄlla din yinyoga hemma.

Min önskan och förhoppning Àr att yinyoga ska öka din energi och vitalitet, göra dig vig och lugn. LÀgg dig i de enkla stÀllningarna, slappna av och lÄt livet ha sin gÄng.

Om du yinyogar en gÄng om dagen Àr det fantastiskt.
Om du yinyogar en gÄng i veckan Àr det fantastiskt.
Om du yinyogar en enda gÄng Àr det ocksÄ fantastiskt!

— Magdalena Mecweld

- - -

‱ Appen innehĂ„ller alla 30 yinyogastĂ€llningar, upplĂ€sta av författaren och beskrivna i vackra bilder och tydliga texter.

‱ Appen innehĂ„ller 30 yinyogapass. Sammanlagt mĂ„nga timmars lĂ€rarledd yinyoga för mindre Ă€n priset av en yogaklass!

‱ Appen innehĂ„ller Ă€ven en lĂ€ngre ledd vila och en lĂ„ng mindfullness-meditation.

‱ Appen har en funktion för att vĂ€lja favoritpositioner och skapa ett eget yinyogapass. Du kan Ă€ven dela ditt pass till vĂ€nner.

‱ Allt material i appen laddas ned och ingen internetanslutning behövs efter installation.

‱ Appen Ă€r optimerad för alla Apple-enheter, bĂ„de iPhones och iPads.

‱ Med endast ett köp kan appen installeras i alla dina enheter som har samma iTunes-konto.

- - -

SVENSKSPRÅKIG APP

Observera: denna app Ă€r endast pĂ„ svenska. Den engelska appen heter “Yin yoga”.

- - -

Additional Information
Version
2.2 (372.5 MB)
Updated
Oct 20, 2016
Age
4+ Years
First Released
Jan 09, 2014
Developer
App Store ID
Available on
Write a review