Screenshots
About Halloween kostuum partij Dress Up: Spa Salon Spooky make

Hallo beschouwen jongens, meisjes en kinderen we hebben gebracht u een gek en fantastische halloween jurk omhoog en spel voor viering van halloween make-up het als een traktatie van ons. U zou kunnen worden enthousiast over de komende festival halloween spa - make-up en aankleden salon spel zal niet alleen u vermaken maar ook Pools uw dressing stijl vaardigheden.
31 Octobar is een zeer populaire nacht en u vieren door het dragen van eng en vreemde kleding, eng make-up, maskers en aankleden in een zeer unieke manier. Sommigen van u dragen kleding van heksen en sommige nemen de vermomming van spinnen, vleermuizen en weinig schattige katten. Deze halloween jurk voor meisjes is gratis (gratis) en een leuk spel voor tieners en kinderen om te spelen en genieten van duizenden combinaties van kostuums en en accessoires. Dit prachtige spel zal u bewust van hoe te kleden in de aanstaande halloween kostuum partij maken, u moet concurreren de mensen bij night party met eng en griezelige gezichten, eng queens met gekleurde met enge nagels en schoonheid beetje prinsessen er.
Cool Halloween achtergronden met spookhuis, spinnen, uilen, geesten, monsters en pompoen tatoeages maakt het erg verslavend en leuk om te spelen. Dit halloween spel is geschikt voor elk soort publiek voor peuters, tieners, kleuterschool en jonge kinderen. Alle meisjes, jongens en familieleden kunnen spelen dit app gratis, top, beste en hete en genieten van dressing up en make-up gebruiken voor halloween party. Super hoge kwaliteit graphics maakt het fantastische ervaring om te spelen.
Niveau een (Spa Salon sectie)
Bevat spa voor het reinigen van de huid van het gezicht van gekozen huid Toon karakter en laat het glad door af te vegen out pukkels en stof haar klaar voor de kostuum prom partij om vooruit te komen.
Niveau twee (make-up sectie)
In deze sectie vindt u met getallen make-up kits van verschillende kleuren, prachtige en geweldige wimpers, oog lenzen, lippen en chick tinten.
Niveau drie (aankleden sectie)
De meest interessante en vol accessoires afdeling modieuze kapsels, kleurrijke eng en mooi design kleding, prachtig kettingen, oorbellen, magische wands in de hand, veren, aantrekkelijke maskers en hoeden.
Versier je favoriete prom beroemdheid van kop tot teen.
Dus laten we rock de partij.

Additional Information
Version
1.0.3 (35.9 MB)
Updated
Jan 08, 2016
Age
4+ Years
First Released
Oct 24, 2014
Developer
Category
App Store ID
Available on
Write a review