Screenshots
About Babblarna

VÀlkommen till Babblarnas vÀrld och till de omÄttligt populÀra figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Diddi. HÀr kan du gÄ hem till alla babblarna och klÀ ut dem, leka kurragömma, lyssna pÄ sagor, lÀgga pussel, Äka skateboard, mÄla, leka med kottar, odla saker som de tycker om, göra musik och gÄ pÄ picknick. I bion finns de fyra musikvideor att titta pÄ och i ordleken kan du leka med ord pÄ ett pedagogiskt sÀtt.

Appen Àr lÀmplig för de minsta barnen mellan 0-4 Är och utvecklad enligt Karlstadmodellen dÀr sprÄktrÀning Àr i centrum och riktar sig till barn i tidig sprÄkutveckling. Babblarna Àlskas av alla, stora som smÄ och ingen tÀnker pÄ att det Àr just sprÄktrÀning det handlar om i leken och Àventyren i Babblarnas vÀrld. Babblarna pratar sitt eget sprÄk som helt bygger pÄ ljudet i deras namn och genom att lyssna pÄ Babblarna nÀr de pratar och genom att hÀrma deras sÀtt att prata sÄ trÀnas effektivt förmÄgan att anvÀnda betoningar och melodi i sprÄket.

Den hÀr appen Àr utvecklad och utgiven av Filimundus tillsammans med Hatten Förlag AB, skaparna av Babblarna. Se mer pÄ www.babblarna.se!

Additional Information
Version
5.0.5 (316.2 MB)
Updated
Mar 24, 2023
Age
4+ Years
First Released
Sep 20, 2013
Developer
Category
App Store ID
Available on
Write a review