Screenshots
About Dagens industri

I Di-appen fÄr du nyheter inom ekonomi och nÀringsliv som ett kontinuerligt nyhetsflöde med de senaste hÀndelserna i topp.

VĂ€lkommen till Dagens industri – Nordens största affĂ€rstidning. Av oss fĂ„r du aktuella börskurser, valutor och rĂ€ntor. Du fĂ„r tips, rĂ„d och analyser av egna och inbjudna experter. Vi trĂ€ffar entreprenörer frĂ„n norr till söder och lĂ„ter dem inspirera med deras personliga berĂ€ttelser. Vi granskar bolag, affĂ€rer och makthavare och vi ger dig ocksĂ„ vĂ€gledning i din privatekonomi och dina privata affĂ€rer.

Genom Di:s avdelningar belyser vi olika delar av nÀringslivet, inte minst i vÄrt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vÄr avdelning PS som hÄller koll pÄ intressanta företag och heta trender inom mode, design, mat och kultur.

Varje dag ger vi ocksĂ„ utrymme till vĂ„ra uppskattade krönikörer, till exempel styrelseproffset Michael StorĂ„kers, CSR- och hĂ„llbarhetsexperten Gunhild Stordalen, tidigare finansminister Per Nuder, digitaliseringsexperten Sara Öhrvall och klimatforskaren Johan Rockström m.fl.

För att lÀsa de senaste affÀrsnyheterna frÄn Di som en digital version av papperstidningen hÀnvisar vi till vÄr app "Di e-tidning" som du ocksÄ hittar i AppStore. DÀr kan du vÀlja att lÀsa nyheterna antingen som tidningssidor eller i artikellÀge.

Additional Information
Version
6.1.87 (46.6 MB)
Updated
May 10, 2023
Age
4+ Years
First Released
May 10, 2011
Category
App Store ID
Available on
Write a review