Screenshots
About Magasinet Filter

Reportagemagasinet för dig som vill veta mer – först.

LÀs Filter som e-magasin. Sveriges frÀmsta reportagelÀsning i smidig digital version.

Med Filter fÄr du berÀttelser som berör, överraskar och fördjupar. Vi blottlÀgger rÀttsskandaler, avslöjar bluffar, uppmÀrksammar pseudovetenskap och tar dig nÀrmare Sveriges mest intressanta mÀnniskor. Filter avslöjade Skandiamannen som huvudmisstÀnkt för Palmemordet tvÄ Är innan chefsÄklagare Krister Petersson presenterade samma lösning, och vÄr granskning av apatiska flyktingbarn fick statliga SBU att avfÀrda diagnosen.

Filter ges ut av oberoende Offside Press och vĂ„r journalistik har flera gĂ„nger belönats med och nominerats till nĂ„gra av Sveriges tyngsta journalistiska utmĂ€rkelser: Stora journalistpriset, Guldspaden och Publicistklubbens stora pris. Vi har ocksĂ„ utsetts till Årets tidskrift, med motiveringen: »Envetet, ambitiöst och outtröttligt tar de sig sjĂ€lva och journalistiken pĂ„ stort allvar. Årets vinnare har en kĂ€nsla för vĂ„r tid och en vilja att gĂ„ bakom det uppenbara. Det Ă€r en egensinnig och omdebatterad röst vi inte vill vara utan.«

Med Filter fÄr du alltid omvÀlvande granskningar, drabbande personportrÀtt, underhÄllande reportage och ovÀntade analyser av vÄr samtid. HÀr i appen kan du smidigt lÀsa aktuella och tidigare nummer i din telefon eller lÀsplatta. Du blÀddrar enkelt framÄt i en e-tidningsversion av magasinet och kan klicka pÄ valfri artikel för att fÄ upp den i lÀslÀge. Du kan ocksÄ vÀlja att ladda ned ett nummer till din enhet.

Additional Information
Version
10.3.2 (35 MB)
Updated
Apr 26, 2023
Age
4+ Years
First Released
Jun 13, 2022
Category
App Store ID
Available on
Write a review