Screenshots
About Allt om Diabetes

Allt om Diabetes Ă€r Sveriges största tidning om diabetes, oavsett typ. Vi ger inspiration, nyheter, kunskap och smarta rĂ„d till dig som vill mĂ„ bra i din diabetes – bĂ„de pĂ„ insidan och utsidan.

Tidningen bevakar alla frĂ„gor som berör diabetes: vĂ„rdpolitik, vetenskap och hĂ€lsa. HĂ€r hittar du de senaste forskningsrönen, fördjupningar, reportage och intervjuer. Vi stĂ€rker och peppar dig som lever med diabetes– inom motion, mat, mediciner, relationer och mental hĂ€lsa. Dessutom granskar vi fakta och slĂ„r hĂ„l pĂ„ de fördomar som omger diabetessjukdomar.

Diabetes kan drabba vem som helst. Mer Àn en halv miljon svenskar lever med nÄgon form av diabetes. Allt om Diabetes riktar sig till alla Äldrar, mÀnniskor som lever med olika typer av diabetes, anhöriga, makthavare och vÄrdgivare.

Allt om Diabetes ges ut av Diabetesförbundet och ingĂ„r i medlemskapet. 9 av 10 lĂ€sare ger tidningen betyget ”bra” eller ”mycket bra” och rankar tidningen som sin viktigaste och mest uppskattade informationskĂ€lla.
Diabetesförbundet Àr Sveriges största och enda rikstÀckande diabetesorganisation sedan 1943.

HĂ€r kan du lĂ€sa Allt om Diabetes i en digital version anpassad för din lĂ€splatta eller mobil – nĂ€r du vill och var du Ă€n befinner dig. Du kan blĂ€ddra, zooma och söka i tidningen.
LÀs enklare genom att justera textens storlek, typsnitt, radavstÄnd och bakgrundsfÀrg. Du kan ocksÄ lyssna med talsyntes som omvandlar text till tal.

Allt om Diabetes ges ut med sex nummer per Ă„r.

Additional Information
Version
10.3.2 (35.3 MB)
Updated
Apr 26, 2023
Age
4+ Years
First Released
Apr 07, 2021
Category
App Store ID
Available on
Write a review